Ajax site
    Contactati-ne la: + 40 762 222 234
sau click aici pentru a ne contacta online.
Vanzari  
Vila Bucuresti, Unirii - Dimitrie Cantemir
COD OFERTA: 5892

Case Vile - Vila in Bucuresti, Unirii Dimitrie Cantemir

Prezentare in imagini:
Pret: 299,000 EUR
Detalii:

Case Vile:

Suprafata utila: 300 mp
Suprafata teren: 340 mp
Anul constructiei: 2000
Numar nivele: 2
Numar camere: 12
Numar bai: 4
Numar balcoane: 2
Sistem incalzire: Centrale termice in condensatie
Caramida Caramida Termopan Termopan
Descriere:

Imobilul este compus din demisol, parter, doua etaje si pod, avand in total o suprafata construita de 380 mp.Suprafata utila a constructiei este conform schitelor cadastrale de 300 mp, cu o amprenta la sol de 125 mp.Se preteaza pentru locuit sau pentru birouri, cabinete medicale, gradinita etc.
Imobilul este construit in anul 2000 pe o structura de beton cu cadre, peretii fiind din caramida iar la exterior avand o tencuiala din beton armat de grosime 6-7 cm.Finisajele imobilului sunt realizate in anii 2005 - 2006, gresie, faianta, parchet, ferestre termopane pvc Rehau, jaluzele exterioare din aluminiu la toate geamurile,zugraveala cu vopsea lavabila, aer conditionat in toate camerele, centrale termice in condensatie cu un randament exceptional, imobilul fiind iluminat cu becuri cu LED-uri supereconomice. Etajul al doilea are un design gen mansarda, amplu si modern, cu o inaltime maxima de 4,5 metri.
Constructia este racordata la utilitati, apa curenta menajera si canalizare, gaze si curent electric trifazat.
Zona si pozitia imobilului sunt exceptionale, fiind in imediata vecinatate a Bulevardului Dimitrie Cantemir, Parcul Tineretului sau Parcul Carol, acces la Metrou spre Statia Tineretului sau Unirii. Accesul auto se face extrem de facildin Bulevardul Dimitrie Cantemir. 
Exista cadastru si intabulare si nu exista nici un fel de complicatii in acte.
Privit in ansamblu ca sediu al unei firme imobilul se compune din 12 camere, 2 bucatarii, 4 grupuri sanitare, 1 balcon, 1 living, doua scari interioare.Pentru locuit, imobilul este impartit intr-un duplex cu cinci camere, living, bucatarie, trei grupuri sanitare, dining si balcon la etajele unu si doi,si un apartament de trei camere baie bucatarie la parter. Demisolul are 50 de metri patrati format din trei camere si o camara pentru diverse utilizari.Cea mai mare camera a imobilului are 66 de metri patrati, suprafetele fiind usor recompartimentabile pentru a satisface orice necesitati.
Terenul aferent imobilului masoara o suprafata de 340 de metri patrati, in curte sunt construite cinci garaje, fiind disponibila o zona de parcare pentru sase masini.De asemenea pozitia stradala a imobilului permite parcrea altor trei masini in strada prin organizarea unei parcari de resedinta.
Imobilul permite o utilizare mixta gen business + locuit, parterul putand fi usor transformat in sediu cabinet medical, magazin, cabinet de avocatura etc.Imobilul are doua scari interioare, multiple spatii utile si dependinte fiind o proprietate foarte generoasa in spatiu.
Pretul imobilului este unul avantajos de 299.000 Euro, nu se percepe TVA.Tranzactia poate sa se desfasoare si in Lei la un curs de schimb negociat. Valoarea minima a antecontractului de vanzare-cumparare este de 190.000 Euro. Agentia imobiliara Gold Imob Grup nu percepe comision de la cumparator pentru achizitionarea acestui imobil.

 

Contacteaza pentru mai multe detalii
Persoana: Gold Imob Grup
Telefon: 0736.655.525
Email: office@goldimob.ro

Formular de contact online:

Nume: *
Email: *
Telefon:
Mesaj: *
  Code
Codul de mai sus:

Abonare la newsletter

 
Copyright 2018 Gold Imob