Ajax site
    Contactati-ne la: + 40 762 222 234
sau click aici pentru a ne contacta online.
Vanzari  
Vanzare Pensiune Pestera
COD OFERTA: 6273

Hoteluri - Pensiuni - Cabane - Pensiune in Bran, Pestera

Prezentare in imagini:
Pret: 1,200,000 EUR
Detalii:
Descriere:

 

Vanzare pensiune in cea mai frumoasa zona montana.  Satul Pestera, judetul Brasov, in apropiere de Bran.  Indiferent de anotimp, zona Pestera te uimeste cu mirificele peisaje pitoresti zamislite de Creator, oferite ca dar umanitatii.  Oricine ajunge in aceasta zona, intre crestele Muntior Bucegi si Piatra Craiului, in acest colt de Rai, Rai intre munti,  se va reindragosti nu doar de natura captivanta ci si de persoanele din jurul sau, energia pozitiva a zonei iti va incarca bateriile pt o perioada lunga de timp.

Pensiunea este asezata la soseaua principala ce leaga statiunea Bran de comuna Magura  Panorama este superba.  La parter a fost prevazut un restaurant modern, cu terasa si bucatarie gandita dupa standardele cele mai riguroase. La etaj sunt 9 camere  generoase, fiecare cu baie proprie, la mansarda sunt 6 camere la fel de incapatoare fiecare cu baie proprie. Holurile dau un aspect de lux si eleganta avand o latime de aproximativ 2,5m.  Totul a fost gandit asfel incat afacerea sa functioneze 24/24, in acest sens in curtea pensiunii se afla in stadiu de “la rosu” o constructie de 100mp fiind destinata personalului. 

Cateva detalii tehnice:  Constructie 2023-2024.. Suprafata construita la demisol – 211mp, Parter- 310mp, etaj – 310mp, mansarda 236mp, suprafata teren 3562mp.  Bazin de colectare a apei potabile (aductie izvor) de 40mc, bazin de colectare a apei pluviale de 10mc pt udat gradina. Termopane Salamander de 7.6cm. Acoperis de tabla care imita șița Novatic Natura Dark Moon, Izolatia perimetrala a casei este facuta cu vata bazaltica de 15cm, izolatia mansardei este facuta cu lana de lemn de 10cm  plus inca 10cm de vata minerala. Statie epurare OmegaAir Gama de 15mc si separator grasimi Gama. Interiorul se afla in stadiu de “la gri”, cumpatorul avand libertatea de a-si amenaja dupa bunul gust propriu.

Un aspect important pt un comparator este ca pensiunile din zona sunt inchiriate la capacitate maxima in orice anotimp. Pretul este  de 1 200 000 E, usor discutabil.  

 

Contacteaza pentru mai multe detalii
Persoana: Relu STOCHITA
Telefon: 0762.222.234
Email: relu.stochita@goldimob.ro

Formular de contact online:

Nume: *
Email: *
Telefon:
Mesaj: *
  Code
Codul de mai sus:

Abonare la newsletter

 
Copyright 2024 Gold Imob